Stazakken saus

Een van de nieuwste verpakkingsmogelijkheden van Levo voor sauzen zijn de revolutionaire stazakken (pouches). Levo heeft met deze verpakking wederom gekozen voor innovatie en vernieuwing. De stazakken zijn niet alleen prettig in gebruik, ook is een stazak lichter, sterker én milieuvriendelijker.

  • Weinig afvalvolume
  • Milieuvriendelijk
  • Geen verspilling van de saus
  • Optimale versheid
  • Voor glutenvrije en lactosevrije sausen

Voordelen van stazakken voor saus

Stazakken zijn de toekomst binnen de innovatieve verpakkingen voor onder andere groothandels en horecagelegenheden. Stazakken nemen minder ruimte in en ook zijn er minder grondstoffen nodig voor de productie waardoor het milieu wordt gespaard. Door de ronde bodem blijft een stazak stabiel en gemakkelijk staan.

Sauzen in stazakken

Een groot deel van de Levo sauzen is beschikbaar in stazakken. Zo biedt Levo stazakken mayonaise, stazakken met LevoNaise fritessaus en zijn ook de rode sauzen curry en ketchup beschikbaar in een stazak. De overige sauzen zijn beschikbaar in andere gebruiksvriendelijke verpakkingen.

Informatie over stazakken sauzen

Nieuwsgierig geworden naar de innovatieve pouches van Levo? Voor meer informatie over de stazakken of voor het bestellen van een display neem contact met ons op!

> Gratis proefpakket aanvragen