Glutenvrije Mosterd van LEVO

Als aanvulling op het huidige sauzenassortiment heeft Levo een heerlijke, licht pittige mosterd geïntroduceerd. De mosterd is lekker vol en licht pittig van smaak en is zeer geschikt voor bij een portie bitterballen of een andere bittergarnituur. Ook voor bij een kaasplankje of als basis voor een mosterdsoep is de mosterd van Levo zeer geschikt.

  • Zeer geschikt voor o.a. bij uw bittergarnituur
  • Afgevuld in 3 liter zakken t.b.v. de sausdispenser
  • Optimale versheid gegarandeerd
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij

Levo mosterd

De Levo mosterd karakteriseert zich als niet te pittig en niet te slap. Het is de perfecte combinatie van hoe een echte, goede mosterd hoort te smaken. Daarnaast kent de mosterd een fijne structuur waardoor de saus goed is te serveren. Levo mosterd is uitstekend te gebruiken bij snacks, vlees en vele andere gerechten. Doordat de mosterd glutenvrij is, past deze binnen iedere horecagelegenheid die ook mensen met een glutenallergie wil bedienen.


> Direct een gratis proefpakket aanvragen 

Toepassing van mosterd

Naast algemeen gebruik bij de bittergarnituur, maaltijden en/of een kaasplankje, is Levo mosterd een uitstekende basis voor verschillende sauzen en andere gerechten. De perfecte smaakcombinatie van vol en licht pittig maakt deze mosterd een uitstekende basis. Door de hoge kwaliteit en veelzijdigheid is de mosterd geschikt voor alle soorten horecagelegenheden, van sportkantines en cafetaria’s tot strandpaviljoens en restaurants.

Mosterd verpakkingen

De mosterd van Levo word afgevuld in handige zakken van 3 liter. Dit heeft als belangrijk voordeel dat de saus optimaal vers blijft doordat er geen lucht en licht bijkomt. In een handomdraai kunt u de 3 liter zakken aansluiten op de handige, compacte én hygiënische Levo sausdispenser. Voor horecagelegenheden werkt dit zeer praktisch en prettig door het compacte systeem en het feit dat alle onderdelen van de sausdispenser voor mosterd vaatwasbestendig zijn.

Naast de compacte zakken voor de sausdispenser, biedt Levo de licht pittige mosterd ook aan in sachets. De sachets mosterd hebben een inhoud van 10 gram en worden geleverd in dozen met 150 stuks. Tot slot bieden wij nu ook mini emmertjes van 170 CC aan, speciaal voor de horeca! Deze mini emmertjes zijn te vullen met een saus naar keuze. Zo genieten uw gasten nu ook thuis van Levo sauzen!

Meer informatie

Heeft u interesse in de Levo mosterd? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0517-394141 of vul het contactformulier in. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van onze smaakvolle mosterd kunt u PS raadplegen.

> Gratis proefpakket aanvragen  PS

Verpakkingsmogelijkheden Mosterd

Packzak
Packzak

3x3 liter

Sachets
Sachets

150x10gr

Mini-emmer
Mini-emmer

170 CC