Glutenvrije Mayonaise van LEVO

Een heerlijke, volle en romige saus met 80% olie, dat is de glutenvrije mayonaise van Levo. De mayonaise is heerlijk vol en karakteristiek van smaak en kan gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden. Mayonaise van Levo kan gebruikt worden voor bij frites en/of snacks maar is ook zeer geschikt om te gebruiken als basis voor speciaalsauzen of dressings.

  • Hollandse Ambachtelijke Mayonaise
  • Vol en romig
  • Onderscheidend en karakteristiek van smaak
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij

Mayonaise voor de horeca

De mayonaise van Levo wordt veel gebruikt door restaurants, cafetaria’s, snackbars en strandpaviljoens maar is uiteraard te gebruiken in ieder type horecagelegenheid door de uiteenlopende mogelijkheden qua toepassingen. De mayonaise van Levo is, net als de overige sauzen, glutenvrij en een graag gezien product binnen de horeca door de onderscheidende smaak.

> Direct een gratis proefpakket aanvragen 

Eigenschappen en toepassingen mayonaise

Levo mayonaise is een kwaliteitsmayonaise met een unieke, karakteristieke smaak. De saus bestaat voor 80% uit olie en is ideaal als basis voor andere sauzen of een dressing. Daarnaast is de mayonaise volledig glutenvrij waardoor deze perfect binnen een glutenvrij dieet past. Het is een unieke saus die zich karakteriseert als door de heerlijke, volle en romige smaak.

Mayonaise verpakkingen

Mayonaise van Levo is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen zodat er altijd een verpakking is die bij u en uw horecagelegenheid past. Mayonaise van Levo wordt u aangeboden in emmers van 10 liter, in zakken van 5 liter ten behoeve van de praktische Levo sausdispenser, in handige stazakken van 0,5 liter. Tot slot bieden wij nu ook mini emmertjes van 170 CC aan, speciaal voor de horeca! Deze mini emmertjes zijn te vullen met een saus naar keuze. Zo genieten uw gasten nu ook thuis van Levo sauzen!

Meer informatie

Heeft u interesse in de mayonaise van Levo? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0517-394141 of vul het contactformulier in. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van onze mayonaise kunt u PS raadplegen.

> Gratis proefpakket aanvragen  PS

Verpakkingsmogelijkheden Mayonaise

Emmer
Emmer

10 Liter

Packzak
Packzak

2x5 liter

Pouches (stazakken)
Pouches (stazakken)

0,5 liter

Mini-emmer
Mini-emmer

170 CC