Glutenvrije LevoNaise Fritessaus

LevoNaise fritessaus is een karakteristieke fritessaus met 35% olie. De fritessaus is heerlijk vol, romig en lichtzoet van smaak. Bovendien past LevoNaise fritessaus uitstekend in een glutenvrij dieet en bevat LevoNaise minder calorieën waardoor de saus geschikt is voor mensen die “light” willen snacken. Het is een unieke fritessaus waarmee u zich kunt onderscheiden.

  • 35% fritessaus 
  • Zacht, romig en lichtzoet van smaak
  • Dé ideale saus voor frites en snacks 
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij

Voor wie is LevoNaise fritessaus geschikt?

LevoNaise fritessaus wordt door veel verschillende horecagelegenheden gebruikt: van snackbars en restaurants tot strandpaviljoens en sportkantines. LevoNaise is een smaakvolle saus met een mooie, lichtgele kleur en een gladde structuur. Door de uitstekende kwaliteit en perfecte samenstelling wordt LevoNaise al jaren door uiteenlopende horecagelegenheden gebruikt voor verschillende doeleinden. Naast regulier gebruik voor bij een snack of maaltijd, is LevoNaise ook een geschikte saus als basis voor andere (speciaal)sauzen, hoewel de Mayonaise van Levo hiervoor ook gebruikt kan worden.

> Direct een gratis proefpakket aanvragen

Glutenvrije fritessaus

De vraag naar glutenvrije producten in horeca neemt de laatste jaren flink toe doordat het aantal mensen met een allergie voor gluten stijgt. Levo produceert een compleet assortiment aan sauzen die allemaal glutenvrij zijn. Zo ook LevoNaise fritessaus.

Verpakkingen LevoNaise

LevoNaise fritessaus is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen zodat er altijd een verpakking is die bij u en uw horecagelegenheid past. LevoNaise fritessaus wordt u aangeboden in emmers van 10 liter, in zakken van 5 liter ten behoeve van de praktische Levo sausdispenser, in handige stazakken van 0,5 liter en sachets. Deze sachets LevoNaise hebben een inhoud van 19 ml en worden geleverd in dozen met 100 stuks. Tot slot bieden wij nu ook mini emmertjes van 170 CC aan, speciaal voor de horeca! Deze mini emmertjes zijn te vullen met een saus naar keuze. Zo genieten uw gasten nu ook thuis van Levo sauzen!

Meer informatie

Heeft u interesse in LevoNaise fritessaus? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0517-394141 of vul het contactformulier in. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van LevoNaise fritessaus kunt u PS raadplegen.

> Gratis proefpakket aanvragen  PS

Verpakkingsmogelijkheden LevoNaise

Emmer
Emmer

10 liter

Packzak
Packzak

2x5 liter

Pouches (stazakken)
Pouches (stazakken)

0,5 liter

Sachets
Sachets

100x19ml

Mini-emmer
Mini-emmer

170 CC