Glutenvrije Knoflooksaus van LEVO

De knoflooksaus van Levo is een zachte, frisse en romige saus met een heerlijke knoflooksmaak. De knoflooksaus is karakteristiek van smaak en is zeer goed te combineren met verscheidene gerechten als shoarmavlees of maaltijden met vis. Ook is deze romige saus zeer geschikt voor de fondue, bij het gourmetten of voor zomers bij de barbecue. De knoflooksaus van Levo past bovendien in een glutenvrij dieet en wordt afgevuld in 3 liter zakken ten behoeve van de sausdispenser waardoor optimale versheid wordt gewaarborgd.

  • Romig en fris van smaak
  • Gegarandeerd vers
  • Afgevuld in zakken van 3 liter
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij

Horeca knoflooksaus van Levo

De knoflooksaus van Levo is door de goede smaak veelzijdig te gebruiken binnen de horeca. Uiteraard is de saus zeer geschikt om te serveren bij shoarmavlees, maar ook bij andere maaltijden is de romige, frisse knoflooksaus een waardevolle en smaakvolle toevoeging. Bij gerechten met vis, bij de fondue, tijdens het gourmetten of bij een barbecue mag deze saus niet ontbreken! Deze frisse en romige smaakmaker is glutenvrij en daarom is deze knoflooksaus zeer geschikt voor horecagelegenheden die ook bezoekers met een allergie voor gluten niet teleur willen stellen.


> Direct een gratis proefpakket aanvragen

 

sauzen extra foto

Verpakking knoflooksaus


Levo knoflooksaus wordt afgevuld in zakken van 3 liter ten behoeve van de sausdispenser van Levo. Deze verpakkingsmogelijkheid heeft als voordeel dat er geen invloed is van licht en lucht waardoor u gegarandeerd verse knoflooksaus heeft. Ook wordt er geen knoflooksaus verspild doordat de zakken volledig leeg zijn te krijgen. Tot slot bieden wij nu ook mini emmertjes van 170 CC aan, speciaal voor de horeca! Deze mini emmertjes zijn te vullen met een saus naar keuze. Zo genieten uw gasten nu ook thuis van Levo sauzen!

Meer informatie

Heeft u interesse in de Levo knoflooksaus? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0517-394141 of vul het contactformulier in. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van onze knoflooksaus kunt u PS raadplegen.

PS

> Gratis proefpakket aanvragen

Verpakkingsmogelijkheden Knoflooksaus

Packzak
Packzak

3x3 liter

Mini-emmer
Mini-emmer

170 CC