Groothandel Sauzen

Levo produceert diverse groothandel sauzen voor horecagelegenheden. Ook diverse soorten margarines, oliën en frituuroliën worden geproduceerd en verkocht via landelijk opererende en lokale groothandels. Levo heeft verschillende groothandel sauzen in het assortiment waaronder Mayonaise, LevoNaise fritessaus, Frisia fritessaus, curry, ketchup, mosterd en enkele speciaal sauzen zoals knoflook- en cocktailsaus.

  • Levo sauzen passen in een glutenvrij dieet
  • Volle en karakteristieke smaken
  • Verschillende verpakkingsmogelijkheden

De groothandel sauzen van Levo

Een van de sauzen die verkrijgbaar is via uw groothandel is de karakteristieke LevoNaise fritessaus. Deze fritessaus is niet alleen heerlijk vol, romig en lichtzoet van smaak maar past ook binnen een glutenvrij dieet en bevat slechts 35% olie. Naast LevoNaise biedt Levo nog een volle en romige Mayonaise met 80% olie en de onderscheidende Frisia Fritessaus met slechts 25% olie.

Het assortiment groothandel sauzen bestaat ook uit een tweetal rode sauzen: de licht pittige curry en de volle, pure tomatenketchup welke zeer geschikt is voor bij een tosti, maar ook als ingrediënt geschikt is voor bijvoorbeeld een salsa of marinade. De Levo ketchup wordt veelgebruikt als saus voor snacks of als basis voor bijvoorbeeld een dressing.

Speciaal voor bij de bittergarnituur biedt Levo mosterd aan via de groothandel: een heerlijke, licht pittige saus die ook goed te gebruiken is als basis voor een mosterdsoep of bij een kaasplankje. De Levo groothandel speciaalsauzen knoflook- en cocktailsaus zijn beide zacht en romig en goed te combineren met vlees, vis of bij een barbecue of gourmet. Alle groothandel sauzen passen binnen een glutenvrij dieet.

Verpakkingsmogelijkheden

De groothandel sauzen worden afgevuld in stazakken met een inhoud van 0,5 liter en in 3 liter en 5 liter zakken ten behoeve van de Levo sausdispensers. Uiteraard zijn de sauzen ook verkrijgbaar in emmers met een inhoud van 10 liter. Tot slot introduceerde Levo begin 2017 ook sachets. Het merendeel van de glutenvrije sauzen is ook verkrijgbaar in deze portieverpakkingen. 

> Direct een gratis proefpakket aanvragen

Sausdispensers voor groothandel sauzen

De packzakken waarin de Levo groothandel sauzen verkrijgbaar zijn, zijn speciaal ontwikkeld voor de Levo sausdispensers. Ook binnen uw horecagelegenheid is een sausdispenser van toegevoegde waarde: ze zijn gemakkelijk in gebruik, een lege zak saus is gemakkelijk te vervangen en alle onderdelen zijn vaatwasbestendig. Alle Levo groothandel sauzen zijn geschikt voor de sausdispensers en navulverpakkingen kunt u gemakkelijk bij uw groothandel bestellen.

Verkrijgbaarheid

De groothandel sauzen van Levo worden net als de andere producten verkocht via diverse groothandels. Bent u nieuwsgierig naar uw dichtstbijzijnde verkooppunt van de Levo sauzen? Neem dan contact met ons op via 0517-394141 of ga naar onze contactpagina.

> Gratis proefpakket aanvragen