Glutenvrije sauzen

De laatste jaren stijgt het aantal mensen met een glutenallergie sterk. Hierdoor neemt ook de vraag naar glutenvrije producten in de horeca toe. LEVO speelt al jaren in op deze vraag en biedt een ruim assortiment aan verschillende glutenvrije sauzen in diverse verpakkingsmogelijkheden. Zo biedt Levo lekkere, volle glutenvrije mayonaise, maar ook een licht pittige mosterd zonder gluten. Voor elke horecagelegenheid wat wils.  

  • 100% Glutenvrij en smaakvol
  • Groot en divers aanbod glutenvrije sauzen
  • Levering in verschillende verpakkingen

Glutenvrije gerechten in de horeca

In de horeca komen geregeld gasten met glutenintolerantie of -sensitiviteit, die zich aan een glutenvrij dieet dienen te houden. Het aantal personen van de Nederlandse bevolking met een glutenallergie neemt jaarlijks sterk toe en hiermee ook de vraag naar glutenvrije maaltijden. Koken in de horeca voor iemand met een allergie voor gluten is niet eenvoudig omdat zelfs een klein beetje gluten al voor klachten kan zorgen. Wanneer u Levo sauzen gebruikt, bent u verzekerd van topkwaliteit glutenvrije sauzen die u ook al basis voor een dressing of soep kunt gebruiken.

> Direct een gratis proefpakket aanvragen!

Tips voor een glutenvrije maaltijd

Wanneer er mensen met een glutenallergie in uw horecagelegenheid komen eten, is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden:

  • Maak alle materialen voor gebruik goed schoon
  • Bind een soep met maïzena of aardappelzetmeel
  • Lees de verpakkingen en ingrediëntenlijsten van andere producten goed door
  • Pak een nieuwe theedoek of aanpakdoek
  • Frituur alleen in een pan met verse olie

De glutenvrije sauzen van Levo

Alle sauzen uit het brede assortiment van Levo zijn glutenvrij en hierdoor uitstekend te consumeren voor mensen met een allergie voor gluten. Levo heeft voor iedere horecagelegenheid wat wils: van de glutenvrije rode sauzen curry en ketchup tot glutenvrije cocktail- of knoflooksaus. Heeft u belangstelling in onze glutenvrije sauzen? Onderstaand treft u meer informatie aan over onze glutenvrije sauzen: 

Glutenvrije basissaus

Hoewel alle sauzen glutenvrij zijn, zijn ook een aantal sauzen zeer geschikt als basis voor andere sauzen, een sladressing of bijvoorbeeld een soep. Levo mayonaise, LevoNaise fritessaus en Frisia Fritessaus zijn de perfecte basis voor het maken van andere (glutenvrije)sauzen. Doordat de sauzen 100% glutenvrij zijn en allen een volle, romige smaak hebben, worden deze veelgebruikt in diverse horecagelegenheden voor uiteenlopende toepassingen. 

Verpakkingen glutenvrije sauzen

De glutenvrije sauzen van LEVO zijn te verkrijgen in verschillende verpakkingen, zoals packzakken met een inhoud van 3 en 5 liter. De milieuvriendelijke packzakken zijn  makkelijk in gebruik, besparen ruimte en zorgen voor minder afval. Wilt u een grotere verpakking? Dan zijn de glutenvrije sauzen ook te verkrijgen in emmers met een inhoud van 10 liter. Wilt u juist een kleinere verpakking? Dan kiest u voor de sachets (portieverpakkingen).

> Gratis proefpakket aanvragen!