Glutenvrije Frisia Fritessaus

Frisia Fritessaus is een heerlijke fritessaus met slechts 25% olie. Met zijn volle en romige smaak en door het feit dat de saus glutenvrij is, kunnen we de Frisia Fritessaus een fritessaus noemen met onderscheidend vermogen.

  • Vol en romig van smaak
  • Slechts 25% olie
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij

Voor wie is Frisia Fritessaus geschikt?

Frisia Fritessaus wordt vooral gebruikt in cafetaria's, snackbar's en restaurants, maar ook in strandpaviljoens en sportkantines. De uitstekende kwaliteit van Frisia Fritessaus zorgt ervoor dat de saus ook als basis kan dienen voor sauzen als cocktail- en knoflooksaus. Bijkomend voordeel is dat de saus glutenvrij is en dus in een glutenvrij dieet past.

Frisia Fritessaus verpakkingen

Frisia Fritessaus is exclusief verkrijgbaar voor horecagelegenheden en groothandels, daarom is Frisia Fritessaus alleen verkrijgbaar in emmers van 10 liter. Sinds kort bieden wij nu ook mini emmertjes van 170 CC aan, speciaal voor de horeca! Deze mini emmertjes zijn te vullen met een saus naar keuze. Zo genieten uw gasten nu ook thuis van Levo sauzen!

> Gratis proefpakket aanvragen

Meer informatie

Wilt u meer informatie over Frisia Fritessaus of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van Frisia Fritessaus kunt u PS raadplegen.

PS

Verpakkingsmogelijkheden Frisia Fritessaus

Emmer
Emmer

10 liter

Mini emmer
Mini emmer

170 CC