Glutenvrije Ketchup van LEVO

Naast het assortiment witte sauzen, biedt Levo ook ketchup en curry aan voor diverse doeleinden. Levo ketchup heeft een heerlijke, pure en volle tomatensmaak en is hiermee geschikt voor diverse horecagelegenheden. Net als de andere sauzen en oliën zijn ook deze rode Levo sauzen verkrijgbaar via uw groothandel.

  • De smaak van tomaat
  • De ideale basis voor verschillende sauzen
  • Bevat een hoog percentage tomatenpuree wat zorgt voor een heerlijk volle smaak
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij

Ketchup toepassingen

Levo ketchup is heerlijk bij een tosti of voor bij de snacks en wordt hierdoor veelal gebruikt door cafetaria’s, snackbars en restaurants. Door de pure, volle tomatensmaak is deze rode ketchupsaus tevens zeer geschikt als basis voor een marinade of salsa.

Glutenvrije ketchup

De ketchup van Levo is glutenvrij en daarom geschikt voor alle horecagelegenheden, net als de andere Levo sauzen die ook binnen een glutenvrij dieet passen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze ketchup? Vraag direct een gratis proefpakket aan!

Ketchup verpakkingen

Levo ketchup is verkrijgbaar in 10 liter emmers, packzakken van 5 liter voor de sausdispenser, in 0,5 liter pouches en, net als een groot deel van de andere sauzen, ook in sachets! De ketchup sachets hebben een inhoud van 15 ml en worden geleverd in dozen met 100 stuks. Tot slot bieden wij nu ook mini emmertjes van 170 CC aan, speciaal voor de horeca! Deze mini emmertjes zijn te vullen met een saus naar keuze. Zo genieten uw gasten nu ook thuis van Levo sauzen!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de ketchup van Levo of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van Levo Ketchup kunt u PS raadplegen.

> Gratis proefpakket aanvragen  PS

Verpakkingsmogelijkheden Ketchup

10 liter Emmer Ketchup
10 liter Emmer Ketchup

Packzak
Packzak

2x5 liter

Pouches (stazakken)
Pouches (stazakken)

0,5 liter

Sachets
Sachets

100x15ml

Ketchup can
Ketchup can

10 kg

Mini-emmer
Mini-emmer

170 CC