Glutenvrije Curry van LEVO

Naast het assortiment witte sauzen, biedt Levo ook curry en ketchup aan voor diverse doeleinden. De curry van Levo is licht pittig van smaak en lekker gekruid. Hierdoor is de curry niet alleen geschikt als saus voor snacks, maar ook als basis voor bijvoorbeeld een dressing. Levo curry is net als de andere sauzen en oliën verkrijgbaar via uw groothandel.

  • Lekker pittig van smaak
  • Heerlijk gekruid
  • Voor zowel koud als warm gebruik
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij

Curry toepassingen

Het is de ideale curry om te combineren met fritessaus. Mede hierdoor wordt de Levo curry veelal gebruikt door cafetaria’s en snackbars. De saus is niet alleen geschikt voor snacks, maar is ook een goede basis voor dressings, salsa’s of een marinade. Levo curry wordt daarom ook door restaurants veelvuldig gebruikt.

Glutenvrije curry

Net als de andere sauzen is ook de curry van Levo glutenvrij en daarom geschikt voor alle horecagelegenheden. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze glutenvrije curry? Vraag direct een gratis proefpakket aan!

Curry verpakkingen

De curry van Levo is verkrijgbaar in 10 liter emmers, packzakken van 5 liter voor de sausdispenser en in 0,5 liter pouches. Daarnaast is de glutenvrije Levo curry nu ook verkrijgbaar in sachets met een inhoud van 15 ml. Tot slot bieden wij nu ook mini emmertjes van 170 CC aan, speciaal voor de horeca! Deze mini emmertjes zijn te vullen met een saus naar keuze. Zo genieten uw gasten nu ook thuis van Levo sauzen! 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de curry van Levo of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via 0517-394141 of vul het contactformulier in. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van Levo Curry kunt u PS raadplegen.

> Gratis proefpakket aanvragen!  PS

Verpakkingsmogelijkheden Curry

10 liter Emmer Curry
10 liter Emmer Curry

Packzak
Packzak

2x5 liter

Pouches (stazakken)
Pouches (stazakken)

0,5 liter

Sachets
Sachets

100 x 15ml

Curry Can
Curry Can

10 kg

Mini-emmer
Mini-emmer

170 CC