Glutenvrije Cocktailsaus van LEVO

De cocktailsaus van Levo is een zachte, romige en heerlijke saus. De cocktailsaus is goed te serveren bij gerechten met vlees of vis en mag zeker niet ontbreken bij een barbecue of gourmet. Net als de andere sauzen van Levo is ook de cocktailsaus goed glutenvrij. De cocktailsaus wordt afgevuld in zakken van 3 liter ten behoeve van de Levo sausdispenser.

  • Romig en fris van smaak
  • Zeer geschikt voor diverse doeleinden
  • Glutenvrij
  • Lactosevrij

Toepassingen cocktailsaus

Van oorsprong was cocktailsaus bedoeld voor de garnering van garnalen- of krabcocktails, maar de saus is daarnaast ook zeer goed te gebruiken als basis voor tal van lekkernijen. De cocktailsaus van Levo is heerlijk te serveren bij gerechten met vlees of vis en kan ook als aparte dipsaus worden geserveerd bij andere hapjes. Ook is een zachte, romige cocktailsaus tegenwoordig onmisbaar bij het barbecueën of gourmetten. Tot slot kunt u de Levo cocktailsaus ook gebruiken voor het garneren van salades.

> Direct een gratis proefpakket aanvragen

sauzen extra foto

Cocktailsaus verpakking

Levo cocktailsaus wordt afgevuld in zakken van 3 liter ten behoeve van de sausdispenser van Levo. Het voordeel van deze verpakking is dat de cocktailsaus gegarandeerd vers blijft doordat er geen invloed is van licht en lucht. Ook zijn de zakken volledig leeg te krijgen waardoor er geen saus wordt verspild. Tot slot bieden wij nu ook mini emmertjes van 170 CC aan, speciaal voor de horeca! Deze mini emmertjes zijn te vullen met een saus naar keuze. Zo genieten uw gasten nu ook thuis van Levo sauzen!
 

Meer informatie

Heeft u interesse in de Levo cocktailsaus? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0517-394141 of vul het contactformulier in. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van onze cocktailsaus kunt u PS raadplegen.

​PS

> Gratis proefpakket aanvragen

Verpakkingsmogelijkheden Cocktailsaus

Packzak
Packzak

3x3 liter

Mini-emmer
Mini-emmer

170 CC