Levo barbecuesauzen

Al 100 jaar produceert Levo sauzen, oliŽn, margarines en frituurolie voor de horeca waaronder een aantal topkwaliteit barbecuesauzen. Naast de knoflook- en cocktailsaus biedt Levo fritessauzen die zeer geschikt zijn als basis voor speciaalsauzen voor de barbecue. De cocktail- en knoflooksaus passen, net als de andere sauzen, in een glutenvrij dieet. U kunt uw Levo barbecuesauzen verkrijgen via uw groothandel.

Groothandel barbecuesauzen van Levo


Twee Levo groothandel speciaalsauzen voor de barbecue zijn de knoflook- en cocktailsaus. De knoflooksaus van Levo is zacht, fris en romig met een heerlijke, karakteristieke knoflooksmaak. Ook de cocktailsaus heeft een unieke smaak die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Beide glutenvrije barbecuesauzen zijn geschikt om te combineren met gerechten als shoarmavlees en vis, maar passen ook goed bij een gourmet. Nieuwsgierig geworden naar de barbecuesauzen?

> Gratis proefpakket aanvragen

Fritessaus als basis voor barbecuesauzen

Naast de echte barbecuesauzen biedt Levo twee soorten fritessaus die zeer geschikt zijn om als basis te gebruiken voor knoflooksaus, cocktailsaus en vele andere (barbecue)sauzen. LevoNaise fritessaus en Frisia Fritessaus worden veelgebruikt door horecagelegenheden door de volle, romige smaak en door het feit dat de saus glutenvrij is en dus binnen een glutenvrij dieet past.

Curry en ketchup

Twee sauzen die geschikt zijn voor (barbecue)snacks zijn de rode sauzen van Levo: curry en ketchup. De curry is goed gekruid, licht pittig van smaak en ideaal te combineren met de fritessauzen. Ook is het een geschikt ingrediŽnt voor dressings, salsa of voor een marinade voor barbecuevlees. De Levo ketchup is niet alleen heerlijk om te serveren bij een tosti of snack, ook deze rode saus wordt veelgebruikt als basis voor een marinade of salsa.

Barbecuesaus verpakkingen

De barbecuesauzen worden afgevuld in packzakken met een inhoud van 3 liter. De speciaalsauzen blijven gegarandeerd vers doordat er geen invloed is van licht en lucht. Daarnaast krijgt u gemakkelijk Šlle saus uit deze milieuvriendelijke verpakking en heeft u minder afval. Ook nemen de packzakken minder opslagruimte in beslag en zijn ze handzaam in gebruik. Deze verpakkingen zijn uitsluitend geschikt voor de Levo sausdispensers.

Sausdispenser barbecuesauzen

De barbecuesaus packzakken zijn speciaal ontwikkeld voor de Levo sausdispensers. De dispensers zijn gemakkelijk in gebruik en daarom zeer geschikt voor horecagelegenheden als snackbars, cafetariaís, restaurants, strandpaviljoens en sportkantines. Een lege zak knoflook- of cocktailsaus is snel en gemakkelijk te vervangen door een volle zak.

De belangrijkste voordelen van de Levo sausdispensers zijn:

  • Compact systeem
  • HygiŽnisch werken
  • Binnen 60 seconden schoon
  • Alle onderdelen zijn vaatwasbestendig
  • Een navulverpakking kunt u gemakkelijk bij uw groothandel bestellen

Verkrijgbaarheid van Levo barbecuesauzen

De groothandel barbecuesauzen worden net als de oliŽn, margarines, frituurolie en andere sauzen verkocht via diverse lokale, landelijke en internationaal opererende groothandels. Bent u benieuwd welk verkooppunt van Levo barbecue sauzen voor u het dichtstbij is? Bel dan met: 0517-394141 of ga naar onze contactpagina.

> Gratis proefpakket aanvragen