Sauzen

Het assortiment van Levo bestaat uit vele soorten sauzen, voor elk wat wils. Zo biedt Levo LevoNaise fritessaus, een lekkere en volle mayonaise, een heerlijke curry en ketchup en een licht pittige mosterd. Tevens wordt er een romige knoflooksaus en cocktailsaus afgevuld in zakken van 3 liter ten behoeve van de Levo sausdispenser. Alle sauzen passen in een glutenvrij dieet.

00025_FAM_7589

LevoNaise fritessaus

Voor mensen die bewust en “light” willen snacken heeft Levo een glutenvrije fritessaus met slechts 35% olie ontwikkeld, LevoNaise fritessaus. LevoNaise is vol, romig en lichtzoet van smaak en is een onderscheidende en karakteristieke fritessaus.

Mayonaise

Voor mensen die van een romige en volle saus houden en de voorkeur geven aan een echt oer-Hollandse mayonaise is er de glutenvrije mayonaise van Levo. De mayonaise van Levo is vol en romig van smaak en doordat er 80% olie in zit heeft de saus een echt karakter. De mayonaise is tevens ideaal om te gebruiken als basis voor andere sauzen.

LevoNaise fritessaus en de Levo mayonaise zijn verkrijgbaar in pouches (stazakken) van 0,5 liter waarvoor een verkoopdisplay beschikbaar is, in zakken van 5 liter ten behoeve van de Levo sausdispenser en in emmers van 10 liter.

> Direct een gratis proefpakket aanvragen

Sausen extra foto

De lekkerste rode sauzen

Ook biedt Levo sauzen als curry en ketchup aan. Het assortiment rode sauzen bestaat uit een heerlijk licht gekruide en licht pittige curry en een mooie naar tomaat smakende ketchup. Deze rode sauzen worden afgevuld in pouches (stazakken) van 0,5 liter waar een verkoopdisplay voor beschikbaar is en in zakken van 5 liter ten behoeve van de Levo sausdispenser.

Mosterd

Ook mosterd behoort tot het saus aanbod van Levo. Deze veelzijdige mosterd is zeer geschikt als saus voor bij uw bittergarnituur, als basis voor uw mosterdsoep of gewoon lekker bij een kaasplankje. De mosterd van Levo is verkrijgbaar in zakken van 3 liter. Alle Levo sauzen passen in een glutenvrij dieet en hebben een sterk onderscheidend karakter.

Speciaalsauzen

De knoflooksaus en cocktailsaus van Levo maken het assortiment compleet. Beide sauzen zijn romig en fris van smaak en passen in een glutenvrij dieet. De sauzen zijn ideaal voor bij vis- of vleesgerechten en worden afgevuld in zakken van 3 liter ten behoeve van de Levo sausdispenser.

Bent u benieuwd naar de sauzen van Levo? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0517-394141 of ga naar de contactpagina.

> Gratis proefpakket aanvragen