High olec zonnebloemolie

Levo is al 100 jaar leverancier van horecaproducten waaronder diverse soorten oliën. Het brede assortiment bevat verscheidene typen oliën, zoals de twee soorten zonnebloemolie: Levo zonnebloemolie en high oleïc zonnebloemolie. Beide soorten zonnebloemolie zijn plantaardige oliën die worden gewonnen uit de pitten van topkwaliteit zonnebloemen. Net als de andere oliën, sauzen en margarines heeft ook de high oleïc zonnebloemolie een hoge en constante kwaliteit.

  • 100% plantaardig
  • Gegarandeerd verse olie
  • Constante topkwaliteit

High olec zonnebloemolie van Levo

Levo high oleïc zonnebloemolie is een heldere, goudgele olie met een zachte smaak. De high oleïc olie bevat veel enkelvoudig onverzadigde vetzuren en is zeer goed bestand tegen verhitten. Het is dan ook een uitstekende olie om in te frituren. Levo gebruikt high oleïc zonnebloemolie daarom onder andere voor haar frituuroliën.

Verschil zonnebloemolie en high olec zonnebloemolie

Het voornaamste verschil tussen zonnebloemolie en high oleïc zonnebloemolie is de vetzuursamenstelling van de olie. Levo high oleïc zonnebloemolie heeft een andere vetzuursamenstelling dan gewone zonnebloemolie en bevat een hoger percentage enkelvoudig onverzadigde vetzuren. De reguliere zonnebloemolie is hierdoor geschikter als basis voor koude bereidingen terwijl de high oleïc zonnebloemolie uitermate geschikt is voor bereidingen op hoge temperaturen.

Toepassing high olec zonnebloemolie

Zonnebloemolie van Levo is veelzijdig in gebruik en wordt hierdoor door uiteenlopende horecagelegenheden gebruikt. Levo zonnebloemolie is zeer geschikt als basis voor koude bereidingen als salades, sauzen en dressings. De Levo high oleïc zonnebloemolie is bij uitstek geschikt om in te frituren of wokken.

Verkrijgbaarheid high olec zonnebloemolie

High oleïc zonnebloemolie wordt door Levo afgevuld in IBC containers van 1.000 liter. Net als de Levo sauzen, margarines, frituurolie en andere soorten olie is de high oleic zonnebloemolie van Levo verkrijgbaar via diverse groothandels. Heeft u nog vragen over de high oleïc zonnebloemolie? Bel dan met 0517-394141 of ga naar onze contactpagina.

PS

Verpakkingsmogelijkheden high olec zonnebloemolie

IBC containers
IBC containers

1.000 liter