Verse friet

Op frietgebied is er een duidelijke beweging zichtbaar richting ambachtelijke verse friet. Consumenten zijn zich steeds bewuster van voeding en kiezen soms liever voor een vers frietje dan een voorgebakken product. Als horecagelegenheid kunt u hierop in spelen. Speciaal voor horecagelegenheden bieden wij een aantal zeer geschikte frituuroliën aan voor het frituren van verse friet. U kiest voor een frituurolie van LEVO omdat deze gegarandeerd vers is en er altijd wel een verpakkingsmogelijkheid is die bij uw bedrijf past. 

  • 100% plantaardig
  • Gegarandeerd vers
  • Zorgt voor een krokant resultaat
  • De smaak van de aardappel komt optimaal tot zijn recht

Geschikte oliŽn

Het voornaamste voordeel van de LEVO oliën is dat deze zeer geschikt zijn voor zowel het voor- én afbakken van verse friet. Wij bieden een aantal oliën van topkwaliteit aan, zoals Grenada Gold frituurolie en Frituurolie PUUR. Gaat u voor topkwaliteit? Dan raden wij onze speciaal ontwikkelde Grenada Gold Frituurolie aan. Waarom u voor deze olie kiest? Grenada Gold is 100% plantaardig en uitermate geschikt voor langdurige verhitting op hoge temperaturen. Het is de beste olie om verse friet in te bakken!

Kiest u voor een Clean Label product? Dan adviseren wij Frituurolie PUUR. De eerste frituurolie zonder soja, pal, pinda, e-nummers en allergenen. De plantaardige en natuurlijke ingrediënten zorgen bovendien voor een extra krokant bakresultaat. Beide oliën worden afgevuld in zakken van 5 liter, 2 zakken per doos. Deze verpakking zorgt voor minder afval en vergen minder opslagruimte ten opzichte van overige verpakkingen.  

De belangrijkste voordelen van de frituur olie van LEVO

  • Heerlijke krokante friet
  • Extreem lange levensduur 
  • Grenada Gold is neutraal qua smaak en geur zodat de aardappelsmaak optimaal tot zijn recht komt 
  • Geen bakaanslag in de frituurpannen
  • 100% plantaardig 

Bij verse friet horen de lekkerste glutenvrije sauzen

Een puntzak, bakje, lunch- of plate met verse friet is niet compleet zonder heerlijke, verse saus. Speciaal voor horecagelegenheden biedt LEVO daarom een aantal topkwaliteit glutenvrije sauzen! Bij verse friet mag mayonaise natuurlijk niet ontbreken! Daarnaast biedt LEVO een breed assortiment van andere sauzen aan. Van ketchup tot knoflooksaus: wij bieden het allemaal, in diverse verpakkingsmogelijkheden. Voor elk wat wils! Onze sauzen ontdekt u hier.  

Meer weten?

De LEVO frituuroliën vindt u bij een groothandel bij u in de buurt. Wilt u weten wat voor u de dichtstbijzijnde groothandel is? Of heeft u vragen over onze verse friet-gerelateerde producten? Neem dan contact met ons op! 

​Neem contact op