Stazakken olie

Een van de nieuwste verpakkingsmogelijkheden van Levo voor olie zijn de revolutionaire stazakken (pouches). Levo heeft met deze verpakking wederom gekozen voor innovatie en vernieuwing. De stazakken zijn niet alleen prettig in gebruik, ook is een stazak lichter, sterker én milieuvriendelijker.

  • Weinig afvalvolume
  • Milieuvriendelijk
  • Geen verspilling van de olie
  • Optimale versheid

Voordelen van stazakken voor olie

Stazakken zijn de toekomst binnen de innovatieve verpakkingen voor onder andere groothandels en horecagelegenheden. Stazakken nemen minder ruimte in en ook zijn er minder grondstoffen nodig voor de productie waardoor het milieu wordt gespaard. Door de ronde bodem blijft een stazak stabiel en gemakkelijk staan.

OliŽn in stazakken

Levo biedt vier oliën aan in deze innovatieve verpakking. Zo is de zuivere Levo sojaolie verkrijgbaar in stazakken, zijn er stazakken met arachideolie en zonnebloemolie. Ook de 100% plantaardige Better Bakolie die zeer geschikt is voor bakken, braden en wokken is verkrijgbaar in een stazak. Deze én de andere oliën zijn daarnaast verkrijgbaar in een aantal andere gebruiksvriendelijke verpakkingen.

Informatie over stazakken olie

Nieuwsgierig geworden naar de innovatieve stazakken van Levo? Voor meer informatie over de stazakken of voor het bestellen van een display neem contact met ons op!

> Gratis proefpakket aanvragen