Sesamolie

Sesamolie van Levo is een 100% plantaardige olie en wordt gewonnen uit sesamzaad. Sesamolie wordt in verschillende Aziatische landen volop gebruikt maar ook in steeds meer Europese landen wordt sesamolie gewaardeerd. De olie is goudbruin van kleur en heeft een nootachtige smaak. Het advies is om sesamolie voorzichtig te doseren aangezien deze olie zeer krachtig van smaak is.

  • 100% plantaardige olie
  • Heerlijk aromatisch
  • Gegarandeerd vers
  • Onderscheidende en gebruiksvriendelijke verpakking 

Smaak

Sesamolie van Levo heeft een heerlijk aromatische geur en smaak waardoor deze kwaliteitsolie vaak gebruikt wordt om gerechten extra op smaak te brengen. Bovendien is sesamolie zeer geschikt om te gebruiken in een dressing. Door de veelzijdigheid van sesamolie is deze olie bruikbaar in iedere keuken!

Verpakking

Sesamolie van Levo wordt geleverd in handige flessen van 2 liter.
Het voordeel van deze verpakking is dat er een handig handvat aan de fles zit waardoor de sesamolie zeer gemakkelijk uit te schenken is.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de sesamolie van Levo of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo sesamolie kunt u PS raadplegen.

PS

Verpakkingsmogelijkheden Sesamolie

Flessen
Flessen

2 liter