Margarines van Levo

Levo heeft verschillende soorten margarines in het assortiment. Deze margarines zijn onder andere bestemd voor de Nederlandse markt ten behoeve van retail en industrie. Voorbeelden van soorten margarines waarmee Levo de Nederlandse markt bedient zijn: campingmargarine en bulkmargarine.

  • Kennis en expertise
  • Kwaliteitsproducten
  • Maatwerk mogelijk 

Campingmargarine

De campingmargarine wordt geleverd in blikjes van 500 gram. Dit product staat niet standaard op voorraad en wordt uitsluitend op bestelling geproduceerd.

Specialties

Naast margarine worden er een aantal specialties geproduceerd zoals cocosvet, ghee en shortening. Bent u geïnteresseerd in één van de producten van Levo, heeft u specifieke vragen of wensen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.
 

margarines nieuw3

Margarine, halvarine en breadspread

In opdracht van exporthuizen wordt margarine, halvarine en breadspread in emmers van 4,5 kg, 5 kg en 10 kg afgevuld, alsmede in bulkverpakkingen van 10 kg en 25 kg dozen.
 

Margarines in verschillende verpakkingen

De margarines worden afgevuld in verschillende verpakkingen, zoals in blikken van 450 gram, 900 gram en 2250 gram. Daarnaast produceert Levo 250 gram pakjes margarine als serviceartikel.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de margarines of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo Margarines kunt u PS raadplegen.

PS

Verpakkingsmogelijkheden Margarines

Emmer
Emmer

900 gram

Emmer
Emmer

4,5 kilo

Emmer
Emmer

10 kilo

Blik
Blik

450 gram

Blik
Blik

500 gram

Blik
Blik

900 gram

Blik
Blik

2250 gram

Doos
Doos

40 x 250 gram