Horeca Frituur

Als het om frituren in de horeca gaat, bent u bij Levo aan het juiste adres! Levo produceert diverse kwaliteitsproducten op het gebied van horeca frituurolie. De frituurolie van Levo is 100% plantaardig en voldoet aan de eisen van ‘Verantwoord Frituren’. Grenada Gold frituurolie is de beste horeca frituurolie voor iedere horeca gelegenheid! 

  • 100% plantaardig
  • Lange levensduur
  • Krokant bakresultaat
  • Qua geur en smaak neutraal

Goed frituren

Met frituren wilt u een product verkrijgen dat aan de binnenkant gaar en aan de buitenkant krokant en knapperig is. De adviestemperatuur bij frituren in de horeca ligt rond de 172 graden. Een goede frituurolie die bestand is tegen deze temperaturen is daarom essentieel. De Levo frituurolie Grenada Gold frituurolie is uitermate geschikt voor langdurige verhitting op hogere temperaturen en een gezonde en verantwoorde keuze.

> Direct een gratis proefpakket aanvragen 

Tips voor vers horeca frituren

Voor frituren wordt over het algemeen gebruikgemaakt van een frituurolie op basis van plantaardige oliën. Ook Grenada Gold frituurolie van Levo is 100% plantaardig. Door rekening te houden met onderstaande tips voor het verlengen van de levensduur van Grenada Gold frituurolie van Levo, blijft uw frituurolie zo lang mogelijk vers:

  • Geen nieuwe frituurolie aan de oude olie toevoegen
  • Bestrooi producten in uw frituur niet met zout, suiker of kruiden
  • ​Was en droog zetmeelhoudende producten vóór het frituren
  • Filter regelmatig uw frituurolie
  • Frituur niet te grote hoeveelheden tegelijk

Twijfelt u of uw frituurolie nog vers is? Bent u op zoek naar de juiste manier om te verversen? Meet dan uw frituurolie. Meten is weten! Er zijn diverse digitale frituuroliemeters te koop waarmee u de kwaliteit van de frituurolie kunt beoordelen. Uiteraard is het ook mogelijk om de olie op waarneming te beoordelen. Heeft u vragen over de juiste manier van verversen? Neem dan contact met ons op! 

De horeca frituurolie verpakkingen

Grenada Gold horeca frituurolie wordt afgevuld in diverse verpakkingen waaronder de handige, milieuvriendelijke en afvalbesparende 5 liter zakken (2 per doos), 20 liter blikken en IBC containers van 1.000 liter. De zakken en blikken worden veel gebruikt door horecabedrijven en de IBC containers worden veelal gebruikt door industriële bedrijven. Grenada Gold frituurolie wordt verkocht via de horeca groothandels.

> Gratis proefpakket aanvragen

Verpakkingsmogelijkheden Grenada Gold

Packzak
Packzak

2x5 liter

Blikken
Blikken

20 liter

IBC containers
IBC containers

1.000 liter