Mosterd bestellen

Al jarenlang maakt Levo overheerlijke sauzen, waaronder de smaakvolle en glutenvrije mosterd. Levo mosterd kunt u bestellen via diverse grossiers in Nederland en wordt afgevuld in packzakken van 3 liter waardoor optimale versheid wordt gewaarborgd. Door de volle en licht pittige smaak is de mosterd geschikt voor diverse doeleinden en wordt deze door veel verschillende horecagelegenheden gebruikt. 

  • Past in een glutenvrij dieet
  • Zeer geschikt voor bij uw bittergarnituur
  • Optimale versheid

Wie bestellen Levo mosterd?


De mosterd van Levo wordt door veel verschillende horecagelegenheden besteld: van snackbars en restaurants tot strandpaviljoens en sportkantines. De mosterd is een unieke saus door de uitstekende kwaliteit en perfecte combinatie tussen mild en licht pittig. Hierdoor is de saus zeer geschikt voor bij een portie kaas of bitterballen, maar kan deze ook dienen als basis voor uw mosterdsoep. 

> Direct een gratis proefpakket aanvragen

Verpakkingsmogelijkheden Levo Mosterd


Levo heeft twee verschillende verpakkingsmogelijkheden waarin de heerlijke, licht pittige mosterd wordt aangeboden. De mosterd van Levo word afgevuld in handige packzakken van 3 liter die geschikt zijn voor de Levo sausdispenser. Dit heeft als grote voordeel dat de saus optimaal vers blijft doordat er geen lucht en licht bijkomt. In een handomdraai kunnen de 3 liter zakken worden aangesloten op de handige compacte Levo sausdispenser. Voor horecagelegenheden werkt dit zeer praktisch en wordt er geen saus verspild: u krijgt de packzak helemaal leeg.

Daarnaast levert Levo de mosterd ook in individuele portieverpakkingen. Deze sachets worden verpakt per 150 stuks in een zeer handzame box. De sachets mosterd hebben een inhoud van 10 gram en zijn, net als de packzakken, te verkrijgen via uw groothandel. 

Andere sauzen bestellen?


Naast onze smaakvolle, glutenvrije mosterd kunt u bij Levo ook andere sauzen bestellen: