Sojaolie

Soja behoort tot de oudste cultuurplanten, al in 2800 v. Chr. werd de plant door de Chinezen gecultiveerd. Rond 1700 raakte soja in Indonesië bekend en breidde zich van daar uit tot in Noord-Afrika. Pas in 1829 kwam soja naar Amerika waar de cultivering tot een enorme groei kwam. Amerika is momenteel de grootste producent van soja en is goed voor bijna tweederde van de wereldproductie.

  • 100% plantaardig
  • Gegarandeerd verse olie
  • Constante topkwaliteit 

Voedingsstoffen in sojaolie

In grote delen van de wereld is de sojaboon een onmisbaar voedingsmiddel voor de mens geworden. Uit de bonen wordt een heldergele olie gewonnen die vitamine E en waardevolle vetzuren bevat.

Sojaolie in de keuken

Sojaolie kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Sojaolie wordt onder andere gebruikt voor sojasaus en margarine. Puur is deze mild smakende olie een uitstekende spijsolie. Het is de meest gebruikte olie in de oliemengsels die slaolie, margarine en bak- en braadproducten vormen. De sojaolie van Levo wordt veel gebruikt in Aziatische keukens maar is ook in de vishandel een onmisbaar product geworden!

Levo sojaolie verpakkingen

Levo sojaolie wordt verkocht via diverse groothandels en is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen:

  • 1.000 liter IBC containers
  • 20 liter blikken
  • 5 liter cans
  • 3 liter flessen
  • 0,75 liter pouches (stazakken)

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de sojaolie van Levo of bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Voor meer informatie over de ingrediënten, de voedingswaarden, allergenen en bewaarcondities van de Levo sojaolie kunt u PS raadplegen. 


PS
 

Verpakkingsmogelijkheden

IBC containers
IBC containers

1.000 liter

Blikken
Blikken

20 liter

Cans
Cans

5 liter

Flessen
Flessen

3 liter

Pouches (stazakken)
Pouches (stazakken)

0,75 liter